ARCHITECTURE LIGHTING FURNITURE
EN - MK
salon29

Тренинг Центар - ФК Вардар

Хотелски комплекс за потребите на тренинг центарот на ФК Вардар.


Проект за ентериер и изведба на ентериер - Смарт Ливинг


Комплетиран: Септември, 2015


Инвеститор: Балкан Констракшн Груп